MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Avocado-Salade

Salades
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

Ingrediënten

  • 1/2 Avocado
  • 100 g Komkommer
  • 1/2 rode Paprika
  • 5 Honingtomaten of Cherrytomaten
  • 1 EL Zonnebloempitten
Dressing:
  • 1 EL Olifolie
  • 1 EL Citroensap
  • 1 TL Italiaanse Kruiden
  • zout & peper

BEREIDING

Avocado schillen, de pit eruit halen, en in kleine blokjes of plakken snijden, komkommer wassen en in ronde plakken snijden. Paprika van de stronk en de pitten schoon maken en in reepjes snijden. Cherrytomaten door de midden snijden. In een grote kom alle ingrediënten van de dressing goed met elkaar vermengen. Daarnaar de kleingesneden sla ingrediënten toevoegen en nog een keer goed met elkaar vermengen. Op een bord mooi opmaken en met de zonnebloempitten decoreren. Voedingswaarde: 333 C, 17.5 g KH, 6.3 g E, 28.4 g Vet en 5.8 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten