BEREIDING
Giet de kidneybonen in een afgiet en spoel deze goed onder lopend water af. Laat deze goed uitlekken.
Haal de tofu uit zijn verpakking eruit. Dep deze met een keukenpapier droog en snij in grote blokken. Schil de ui en snij in grove stukken. Vermeng alle ingrediënten in een blender en laat alles goed met elkaar mixen tot een paté.
Schep de Pate in een luchtdichte pot en bewaar het in de koelkast. Je kan de pate heerlijk op je brood smeren, maar je kan het ook als dip voor je groente stiks gebruiken en nuttigen.
EET SMAKELIJK!!! Voedingswaarde voor 350 g ( 1 Pot ) : 730 C, 51.1 g KH, 52.9 g E, 34.9 g Vet en 15.1 g Vezel Voedingswaarde voor 1 TL = 10 g : 21 C, 1.5 g KH, 1.5 g E, 1 g Vet en 0.4 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn
gemarkeerd met *
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Over de auteur
Hallo! Ik ben Nora Ergüven
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de
specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *