16 kleine porties:
BEREIDING
Doe de eerste 4 ingrediënten in een powerful blender en pureer tot een vloeiend glad mengsel.
Giet het mengsel in ijs vormpjes. Ik heb hier kleine "magnum ijs" vormpjes genomen. En omdat ik er maar 12 ervan heb, heb ik nog andere ijs vormpjes bijgenomen. Zet die gevulde vormpjes in de vriezer.
In de tussentijd kan nu de chocolade aubain-marie gesmolten worden.
Haal nu de bevroren ijsjes uit de vormpjes en giet er de gesmolten chocolade erover. Ik heb niet de hele ijs met chocolade begoten, om paar calorieën te besparen ;-) Maar doe lekker dat, wat je zelf vind :-) Doe de ijsjes terug in de vriezer en dien ze eerst op, als je ze wil eten.
Eet smakelijk !!!
Voedingswaarde voor de hele mengsel : 1037 C, 46.7 g KH, 66.5 g E, 60.5 g Vet en 7 g Vezel, 41.7 g Suiker
Voedingswaarde voor 1 portie van 16 stuks : 64 C, 2.9 g KH, 4.2 g E, 3.7 g Vet en 0.4 g Vezel, 2.6 g Suiker
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *