MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Kokos-Yoghurt-Ijs met Druiven

Desserts
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

6 porties:
  • 200 g Soja Yoghurt ( of Kokos Yoghurt )
  • 50 g Kokosrasp
  • 180 g Pitloze Witte Druiven, ondanks ik de kleur groen beter vind :-)  ( of ander Fruit naar Smaak )
  • ( Zoetmiddel naar Smaak )

BEREIDING

Verwijder de druiven van de tros en de stengeltjes en laat in een blender pureren. img-3617.jpgimg-3619.jpg Vermeng in een kom de yoghurt met de kokosrasp. Voeg de druiven puree erbij en vermeng alles goed met elkaar. Doe de mengsel in ijs-vormpjes en laat de vormpjes over nacht in de vriezer. Haal de vormpjes uit de vriezer en laat even 10 minuten rusten en haal de ijs eruit en geniet :-) maar als het niet snel genoeg gaat, hou de vormpjes voor 1 minuut onder lopend water :-) Lekker smullen ;-) Tip: jij kan alle fruit soorten naar believen nemen :-) Voedingswaarde voor 1 portie: 92 C, 5.9 g KH, 3.1 g E, 9.4 g Vet en 0.9 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten