INGREDIËNTEN
1 klein glazen pot 2 - 4 porties:
- 5 g Wasabi
- 1 g Matcha Poeder
- 1 g Knoflook Poeder
- snuifje Peper ( of meer naar Smaak )
- 60 g Soja Kwark ( Provamel zero sugar )
- 10 ml Rijstazijn
BEREIDING
Doe alle ingrediënten in een krachtige blender en laat alles goed met elkaar mixen tot een egaal glad mengsel. Schep de de smeuïge spread in een glazen pot met deksel. Deze is dan in de koelkast 5 - 7 dagen goed houdbaar. Geniet deze als saus bij de pasta, of sushi of als spread voor wraps, of gewoon op selfmade
crackers en selfmade
brood, en eventueel als saus in salades....Smaken verschillen !!!
Voedingswaarde heel recept: 61 C, 9.4 KH, 4.7 g E, 2.6 g Vet en 0.7 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *