MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Pastinaak uit oven

Hoofdgerechten / Bijgerechten
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

1 porties:
  • 3 Pastinaken ( 330 g )
  • 1 Ui in Ringen gesneden
  • 2 g Knoflook Poeder
  • 2 g Kurkuma
  • 2 g Kaoriander
  • Cayenne Peper naar smaak
  • 10 g Kokosolie
  • 1/2 Blokje Groente bouillon
  • 150 ml Water
  • 7 g Edelgist Vlokken 

BEREIDING

Verwarm de bakoven op 180 graden. Schil de pastinaken en snij in plakjes, kruid de pastinaak plakken met de kruiden en doe het in een groot ovenschaal. img-3231.jpgimg-3233.jpgimg-3237.jpg Snij de ui in ringen en laat het in een pan in de kokosolie fruiten. Doe de water in de pan en voeg de groente bouillon erbij en laat even kort opkoken. Giet nu de ui-bouillion over de pastinaak. Doe nog Edelgist Vlokken erover. Doe nu de ovenschaal eerst met alufolie bedekt voor 20 minuten in de bakoven. Verwijder naar 20 minuten de alufolie en laat voor verdere 20 minuten gratineren. En klaar is de pastinaak, geniet maar lekker :-) Voedingswaarde: 420 C, 65.7 g KH, 7.4 g E, 10.6 g Vet en 18.9 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten