INGREDIËNTEN
4 porties:
- 1 Spaghetti-Pompoen ( ca. 1000 g zonder Pitten )
- 20 g Selfmade Basilicum Pesto of uit Supermarkt ( maar let op, deze zijn meest niet vegan !!! )
- 20 g Pijnboompitten
- 8 grote Cocktail Tomaatjes ( ca. 160 g )
- 4 g Edelgist Vlokken
- 2 g Knoflookpoeder
- Zout & Peper naar Smaak
BEREIDING
Verwarm de bakoven op 200 graad ( hete lucht ). Was de pompoen, snij in 4 deelen en verwijder de pitten met hulp van een lepel. Leeg deze net als op de foto of een bakplaat en laat gedurende 25 minuten bakken.
Was de tomaatjes en snij deze in twee helften. Als de baktijd voorbij is, kan je nu de pompoen met de pesto besmeren, de pompoenpitten, de tomaatjes, edelgistvlokken en zout & peper belegen.
Plaats de pompoen weer terug in de bakoven en overbak het nog een keer voor ca. 10 minuutjes. Nu is de pompoen klaar. Serveer het met een heerlij
salade, of met
Falafel Balletjes.....
Let op !!! De schil is niet eetbaar!!!
EET SMAKKELIJK !!!
Voedingswaarde voor de hele gerecht ( met selfmade pesto ) : 568 C, 75.8 g KH, 14.5 g E, 27.8 g Vet en 15.8 g Vezels
Voedingswaarde voor 1 portie : 142 C, 19 g KH, 3.6 g E, 7 g Vet en 4 g Vezels
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *