MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Celery Carrot Salad

Salades Turkish Cuisine
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

3 - 4 Porties:
  • 300 g geschild Knolselderij
  • 150 g Wortel
  • 1 Appel zonder schil en schoon gemaakt (150 g )
  • 25 g ongeraden ongezouten Walnoten
  • 300 g Soja Yoghurt zonder suiker
  • 2 Tenen Knoflook geperst ( 8 g )
  • 15 ml Appelcider Azijn
  • 15 ml Olijfolie
  • Zout & Peper

BEREIDING

Schil de groente. Maak de appel schoon. Rasp de groente in een kom. Voeg de rest van de ingrediënten eraan toe en meng goed door elkaar. Nu kan jij de salade in een andere kom of schaaf naar believen opmaken en serveren. Ik zeg, smullen maar :-) Voedingswaarde: 684 C, 68 g KH, 22.5 g E, 38.4 g Vet en 14.8 g Vezels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten