MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Japanse Komkommer Salade

Salades
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

Ingrediënten

1 portie:
  • 1/2 Komkommer ( zonder pitten ca. 150 g )                                         
  • 1/2 Ui ( 45 g )
  • 7 g verse Koriander
  • 5 g verse Munt
  • 1/2 Avocado ( 50 g )
  • 6 g Sesamzaad
voor de dressing:

BEREIDING

Vermeng eerst voor de dressing alle ingrediënten goed met elkaar. Sla het goed op, zo dat er geen klontjes ontstaan. Was de komkommer en snij de lengte door en haal de pitjes met hulp van een eet lepel eruit. Snij de komkommer in fijne strepen. Schil de ui en snij in halve ringen. Hak de verse munt en koriander klein. Snij de avocado in kleine blokjes. Vermeng nu alle ingrediënten met elkaar en giet de dressing er over heen. Roer alles nog een keer goed door en dien op. Eet Smakelijk :-) Voedingswaarde: 314 C, 25 g KH, 13.4 g E, 24.1 g Vet en 8.7 g Vezel  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten