MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Groene Pesto

Dips & Spreads
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

Ingrediënten

  • 230 g groene Erwten gekookt op diepvries
  • 50 g Basilicum
  • 25 g Tahin ( Sesampasta )
  • 10  ml Olijfolie
  • 1 teen versgeperst Knoflook
  • Zout & Pepper

BEREIDING

De Erwten goed wassen of ontdooien en goed laten uitlekken, dan met de rest van de ingrediënten in een blender goed mixen, tot een glad smeuïg pesto ontstaat. Deze is gewoon lekker op crackers (selfmade crackers), of in salades ingewerkt of zelf als pesto-saus op courgette-spaghetti of pasta :-) Voedingswaarde voor dit recept: 432 C, 39.3 g KH, 18.6 g E, 23.3 g Vet en 12.1 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten