Deze choco noten zijn super makkelijk. Ik had van de chocolade, die ik
au bain-marie had gesmolten, nog heel veel over, dus heb ik 2 handen noten genomen, tegen die ik niet allergisch ben en heb deze in de kom van de chocolade gedaan. Nu heb ik die noten goed door de chocolade geroerd, zo dat alle noten goed waren bedekt met chocolade. Deze heb ik dan een bij een vorsichtig op een bak blik ( met bakpapier bekleed ) gelegd en in de koelkast vast laten worden.
Voedingswaarde voor 50 g chocolade van Vivani met 60 g ongebrande en ongezouten Pecannoten: 734 C, 19.6 g KH, 9.5 g E, 66.5 g Vet en 3.3 Vezels
Tip: Ik heb hier Pecannoten genomen, maar dit kan natuurlijk met allerlei soorten noten en gedroogde fruit. Wees creatief en probeer gewoon andere variaties ;-)
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *