MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Choco-Pekannoten

Desserts Kerstspecial & Feestdagen
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image
  Deze choco noten zijn super makkelijk. Ik had van de chocolade, die ik au bain-marie had gesmolten, nog heel veel over, dus heb ik 2 handen noten genomen, tegen die ik niet allergisch ben en heb deze in de kom van de chocolade gedaan. Nu heb ik die noten goed door de chocolade geroerd, zo dat alle noten goed waren bedekt met chocolade. Deze heb ik dan een bij een vorsichtig op een bak blik ( met bakpapier bekleed ) gelegd en in de koelkast vast laten worden.   Voedingswaarde voor 50 g chocolade van Vivani met 60 g ongebrande en ongezouten Pecannoten: 734 C, 19.6 g KH, 9.5 g E, 66.5 g Vet en 3.3 Vezels  Tip: Ik heb hier Pecannoten genomen, maar dit kan natuurlijk met allerlei soorten noten en gedroogde fruit. Wees creatief en probeer gewoon andere variaties ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten