MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Breakfast Carrot Bowl

Ontbijt
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

  • 170 g Wortel
  • 1/2 Rode Paprika ( 75 g )
  • 100 g Bleek Selderij
  • 50 ml Alpro Kokosmelk
  • 15 ml Citroensap
  • goede snuifje Speculaas Kruiden
  • 1 g Vanille Exract
  • Noten en Zaden naar Smaak ( ik naam 15 g Walnoten, 5 g Zonnebloempitten en 5 g Cacaonibs )

BEREIDING

Schill de wortelen en snij in kleine stukken. Was de paprika en verwijder de stronk en de pitten. Was de bleek selderij en snij in kleine stukken. Doe alle 3 groenten in een blender, voeg de kokosmelk, de citroensap, de speculaas kruiden en de Vanille Extract erbij en laat goed mixen tot een smeuïge mengsel. Giet de mengsel in een kom en decoreer naar believen. Eet smakelijk :-) Voedingswaarde incl. de decoratie: 278 C, 27.8 g KH, 7.4 g E, 16.1 g Vet en 8.1 g Vezel Tip: ik heb hier nog een heel interessante info over wortelen ;-) 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten