voor 10 muffins:
Bakoven op 180 Graden (Hetelucht) opwarmen. Sojakwark, lijnzaad, kokosmeel, sojameel en bakingsoda, zout en kaneel goed met elkaar vermengen, ca. 10 min. opstijven laten. Dan blauwe bessen in de deeg vermengen in een silicone bakblik of silicone vormpjes ca. 10 muffins verdelen. Deze dan 45-60 minuten bakken. Uit de bakoven nemen en goed laten afkoelen.
Voedingswaarde voor de hele deeg met sojameel, bakpoeder (wijnsteen ) en kaneel: 673 C, 48 g KH, 47 g E, 30 g Vet en 11 g Vezels
Voedingswaarde voor een muffin: 67.3 C, 4.8 g KH, 4.7 g E, 3 g Vet en 1.1 g Vezels
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *