INGREDIËNTEN
12 porties:
- 220 g Bananen ( goed reep )
- 150 g Havermout Vlokken
- 20 g Pindakaas zonder Suikers
- 25 g Dadel Stroop ( of meer of ander Zoetmiddel naar Smaak )
- 6 g Kokosolie gesmolten
- 1 g Vanille Extract
- 10 g Gebroken Lijnzaad
- 3 g Kaneel
- 30 g Cacao Nibs
BEREIDING
Verwarm de bakoven op 180 graden. Smelt in een pan de kokosolie en voeg de Pindakaas en de dadel stroop erbij. Pureer de bananen en voeg de gesmolten kokosolie mengsel erbij. Vermeng alles goed met elkaar.
Vermeng in een andere kom de havermout met de lijnzaad, de kaneel, de vanille extract en de cacao nibs met elkaar.
Voeg nu de banaan-mengsel ertoe en roer goed door elkaar.
Doe de deeg in een met bakpapier bekleed ovenschaal en bak 25 - 30 minuten, tot de deeg goud-bruin in geworden.
Laat de "cake" goed afkoelen en snij er zoveel repen, als jij wilt. Ik heb er 12 repen van gemaakt :-)
Voedingswaarde voor 1 portie van 12: 92 C, 5.9 g KH, 3.1 g E, 9.4 g Vet en 0.9 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *