Lupine

LUPINE-PRODUCTEN

Lupinen zijn lid van de vlinderbloemenfamilie en behoren net als de pinda in de familie van peulvruchten. Lupinezaden of bonen bevatten hoogwaardige eiwitten, dus zowel een goede eiwitbron met alle essentiële aminozuren, als ook een duurzame vleesvervanger en hierdoor een goed alternatief voor soja, waar helaas vaak speculeert wordt, dat deze genetisch gemanipuleerd zouzullen zijn. Ik persoonlijk sta niet hierachter. Ik eet graag soja producten, maar ben ik ook een super fan van Lupine-Producten. Zowel de bonen, de bites ook lupine crunch genoemd en de lupine meel wil ik in mijn keuken niet meer missen.  Lupine is niet alleen een goed eiwitbron, ook is deze rijk aan calcium, magnesium en ijzer en voedingsvezels, waarbij het heel weinig vet bevat. Ook meer te lezen hier .

Dat zijn de voedingswaarden van de producten van www.LUPINfood.EU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *