INGREDIËNTEN
6 porties:
- 200 g Soja Yoghurt ( of Kokos Yoghurt )
- 50 g Kokosrasp
- 180 g Pitloze Witte Druiven, ondanks ik de kleur groen beter vind :-) ( of ander Fruit naar Smaak )
- ( Zoetmiddel naar Smaak )
BEREIDING
Verwijder de druiven van de tros en de stengeltjes en laat in een blender pureren.
![img-3617.jpg](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/201/img-3617-2427.jpg)
![img-3619.jpg](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/201/img-3619-2428.jpg)
Vermeng in een kom de yoghurt met de kokosrasp.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/201/img-3618-225x300-519.jpg)
Voeg de druiven puree erbij en vermeng alles goed met elkaar.
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/201/img-3621-225x300-520.jpg)
Doe de mengsel in ijs-vormpjes
![](https://cloud01.topsite.nl/veganforever.nl/recipe/201/img-3623-225x300-521.jpg)
en laat de vormpjes over nacht in de vriezer. Haal de vormpjes uit de vriezer en laat even 10 minuten rusten en haal de ijs eruit en geniet :-) maar als het niet snel genoeg gaat, hou de vormpjes voor 1 minuut onder lopend water :-) Lekker smullen ;-)
Tip: jij kan alle fruit soorten naar believen nemen :-)
Voedingswaarde voor 1 portie: 92 C, 5.9 g KH, 3.1 g E, 9.4 g Vet en 0.9 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *