MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Hotspots in Roermomd

Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Hotspots in Roermomd
Omdat wij, Mr. Big Love en ik, in 2016 in Herkenbosch/Roermond op Kasteel Daelenbroeck zijn getrouwd, waren wij een jaar later op ons eenjarig- jubileum weer terug in Roermond. Wij zijn helemaal gek op Limburg en omgeving. Even eerst om terug te komen op Kasteel Daelebroeck. Toen wij er ons trouw weekend hadden gevierd, kwam ik met mijn vegan voeding style niks te kort. Al mijn wensen werden vervuld en ik kwam niks te kort tijdens het hele weekend. Of ontbijt, of ons 5 gangen trouw diner, of de BBQ, of de Snacks tijdens de feest, of ons afsluitende bruch... Alles was super lekker en voor mij waren speciale gerechten bedacht voor all die dagen. [gallery type="rectangular" ids="5345,5347,5348,5346"] Ook het weekend van ons jubileum was ik weer super verbaasd, hoe leuk en lekker zij mij het hele weekend hebben vegan & glutenvrij verwend. Van vegan  en glutenvrij croissants, brownies, choco dessert, soepen, diners, noem maar op, tot mijn aller geliefdste Soja-Cappuccino... :!: :!: :!: Nog een keer bedankt voor de goede zorg Team Kasteel Daelenbroeck !!! Hier is de Adres en gegevens, als jij de zelfde ervaring wil beleven als ik:

Landgoed Kasteel Daelenbroeck 

Kasteellaan 2

6075 EZ Herkenbosch / Roermond

Telefoon: +31 (0)475 53 24 65

E-mail algemeen: info@daelenbroeck.nl

E-mail reserveringen: reserveringen@daelenbroeck.nl

General Manager: Ger Meijers

  Maar ook een super nieuwe nog kersverse hot spot van Roermond is Mr. Sammi. Een super gemoedelijke bistrobar. Wij gingen er heen naar een aanrader, om te lunchen. En beter zou het zijn, als wij vooraf zouden reserveren, omdat het bleek, dat deze restaurant goed bezocht was. En inderdaad, het was goed druk en bijna alle tafels waren bezet. Maar gelukkig hadden wij al een tafel gereserveerd ;-) Bij binnenkomst worden wij meten heel vriendelijk begroet en aan ons tafel gebracht. Ook dat bestellen en serveren van de drankjes ging best snel ;-) Van buiten af is het een "oude" fabriek hal, maar van binnen is die schitterend. Hier een paar impressies: [gallery type="square" ids="5302,5303,5306,5304,5308,5310,5307,5305"] Ik was bang, dat hier niks voor mij zou zijn op de kaart, ( als veganist ) en ik had gelijk. Maar ik was niet bang, dat ik niks kreeg, want de keuze en de gerechten waren enorm veelvoudig  en lekker, zover ik dat kon lezen. Toen de lieve bediening ( een jong sympathisch jonge man ) de bestelling opnam, zij ik tegen hem, dat ik mij graag wilde laten verrassen met mijn lunch, als het maar plantaardig en glutenvrij was. Gezegd en gedaan. Ik kreeg een heerlijke salade met gewokte groeten en glutenvrij croutons erin. Wat was die lekker :!: :!: :!:  Ook mijn man heeft hier super lekker gegeten. Onze conclusie: hier komen wij zeker nog een keer terug en wij raden het ook graag iedereen aan. Als jij hier even wilt lunchen, hier de gegevens:

MR.SAMMI BISTROBAR Eci 13 6041 MA Roermond

0475 - 21 21 94 info@mr-sammi.nl

OPENINGSTIJDEN

Elke dag vanaf 10.00u.

  Waarom vind ik het belangrijk, om deze ervaring met deze twee locaties in het zonnen licht te zetten :?:  Natuurlijk is het leuk in een vegen-restaurant te gaan, want hier hoef ik niet naar vragen, of alles veganistisch of plantaardig is.... Maar voor restaurants, die niet erop gespecialiseerd zijn,dag dagelijks veganistisch en plantaardig te koken , is het even iets lastiger. Want hun moeten creatief zijn, om spontaan iets buiten de kaart te koken en dan ook nog eens puur plantaardig en glutenvrij te creëren. Petje af :!: :!: :!: Dus van mij uit alle twee duimen omhoog voor deze twee locaties ;-) :-) :-)  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer blogposts