MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Gare du Nord

Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Gare du Nord
Gare du Nord is maar niet de station, waar jij uitstapt, als jij met Thalys naar Parijs rijdt, nee...Gare du Nord is ook een Vegan Restaurant in Rotterdam. En echt waar, het is mijn 1 de favoriete restaurant, omdat deze niet maar zo een restaurant is, nee, deze is een train wagon midden in een woonwijk, omgetoverd in een restaurant. Dat maakt het ook juist zo anders en zo BIJZONDER !!! Omdat ik van Parijs hou, voel ik me meteen ook een stukje in Parijs, omdat de ambiente van de train nostalgisch is. Maar dat is niet de enige redenen, waroom ik GARE DU NORD erg mag. Gare du Nord is een puur plantaardig, biologisch restaurant, dat zich voor een duurzame en gezonde levensstijl inzet. De gerechten worden met lokale, seizoensgebonden en biologische ingrediënten bereid. Dus kan ik hier 100 % met een goed geweten eten, net als thuis, dat alles hier duurzaam en biologisch en ook nog 100 % plantaardig is :-) Dat is toch de hemel op aarde :-) :-) :-) Gare du Nord heeft een wekelijks veranderend 3 gangen menu met een amuse vooraf, waarbij jij zelf kan kiezen, of jij alle 3 gangen wilt. Ik neem altijd alles, om van alle heerlijkheden te genieten en ook om mijn te laten inspireren door hun ideeën ;-) Als ik voor de reservering vooraf bel, geef ik even kort door, dat ik graag glutenvrij wil eten, is dat altijd GEEN probleem. Hier wordt mee rekening gehouden, en mijn menu wordt aangepast. Ter plekke bijvoorbeeld van Couscous krijg ik rijst in mijn menu, of de toetje wordt met glutenvrije granen voorbereid...Oh ja, en ik ben gek op hun cappuccino met Sojamelk :-) Hun zijn gewoon in allerlei aspecten ideeën rijk en sturen jou met een glimlach naar huis :-) Hier een paar foto' s van hoe gelukkig hier ben ;-) [gallery type="columns" size="medium" ids="4557,4559,4560,4291,4294,4295,4297"] Gare du Nord is nog niet lang geleden opnieuw heropend en de eigenaar is verandert. De restaurant wordt nu heel anders aangepakt in dingen keuken. Ik vind, dat de menu' s nog gezonder zijn als tevoren en nog beter smaken. Er is een nieuw kook liet ik mij door Daniel en Maja ( Manager en Lijder ) vertellen.  De opmaak van de gerechten is anders geworden, heel verleidelijk en meer een kunstwerk ;-) Maar het smaakt veel beter. Er wordt veel meer met verschillende smaken, kruiden gewerkt, zodat ik elke keer weer de een of ander smaak explosie beleef. Vroeger wordt heel veel gefrituurd ( en hier hou ik echt niet zo veel van ), gelukkig is dat nu niet meer zo !!! Maar wat moet ik het jou vertellen? Ik zeg, ga eens zelf erheen en maak jou eigen ervaring, hoe gemoedelijk en gezellig het hier is, maar het belangrijkste hoe gezond en lekker Gare du Nord is :!: In de zomers of met mooi weer kan jij ook van hun terras genieten.... Make your own experiance ;-) Hier de gegevens:
Reserveren / openingstijden
Openingstijden restaurant Gare du nord Maandag en dinsdag: gesloten tot aan het zomerseizoen Woensdag, donderdag & vrijdag : van 18.00 uur tot 22.30 uur Zaterdag & zondag : van 12.30 uur tot 23.00 uur (Lunch en diner) Reserveren Telefonisch: woensdag t/m zondag na 15.00 uur 010-3106288 E mail: reserveringen@restaurantgaredunord.nl Website
en Facebook  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer blogposts