MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Beet-Appel-Salad

Salades
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

voor 1 portie:
  • 1 rauwe Biet ( 70 g )
  • 1/2 Appel ( 70 g )
  • 30 g Soja-Yoghurt
  • 5 ml Olijfolie
  • 5 ml Citroensap
  • 2 g verse fijn gehakte Munt
  • Zout & Peper
  • de andere halve Appel ( 70 g ) ter garnering
  • extra Munt voor deco

BEREIDING

Schill de biet en de appel en rasp deze fijn in een kom. Voeg de yoghurt, de olijfolie, de fijn gehakte munt, de citroensap, snuifje zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Snij de andere helft van de appel in plakken. En nu kan jij de salade naar believen op een board opmaken. Vergeet niet, heet oog eet ook mee :-) Voedingswaarde: 209 C, 27.6 KH,  2.8 E, 11.1 g Vet en 5.9 Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten