Beet-Appel-Salad

INGREDIËNTEN

voor 1 portie:

  • 1 rauwe Biet ( 70 g )
  • 1/2 Appel ( 70 g )
  • 30 g Soja-Yoghurt
  • 5 ml Olijfolie
  • 5 ml Citroensap
  • 2 g verse fijn gehakte Munt
  • Zout & Peper
  • de andere halve Appel ( 70 g ) ter garnering
  • extra Munt voor deco

BEREIDING

Schill de biet en de appel en rasp deze fijn in een kom.

Voeg de yoghurt, de olijfolie, de fijn gehakte munt, de citroensap, snuifje zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Snij de andere helft van de appel in plakken. En nu kan jij de salade naar believen op een board opmaken. Vergeet niet, heet oog eet ook mee 🙂

Voedingswaarde: 209 C, 27.6 KH,  2.8 E, 11.1 g Vet en 5.9 Vezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *