INGREDIËNTEN
4 porties :
- 4 Vijgen zonder Stengel ( hier in dit recept waren het 260 g )
- 70 g Selfmade Vegan Kaas ( natuurlijk is de hoeveelheid afhankelijk van de grote van de vijgen )
- 6 g Agave Stroop
- 4 halve Walnoten ( ca. 10 g )
BEREIDING
Verwarm de bakoven op 170 Graden ( hetelucht oven ) . Spoel die vijgen af en dep deze droog. Snij de stengels eraf.
Maak in de vijgen met hulp van je duim een holletje. Vul de vijgen met de
selfmade vegan Kaas en zet de vijgen in een bakvorm. Giet nu de agave stroop over de vijgen en zet op elk vijg een halve walnoot.
Zet de vijgen nu gedurende 20 tot 25 minuten in de bakoven, tot de walnoot een mooie bruine kleur krijgt. Als jij wilt, kan jij de vijgen nog met iets rode bessen en gehakte walnoten opdienen, of met pistachenoten.
EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde voor de hele recept : 288 C, 56.7 g KH, 4 g E, 8.4 g Vet en 8.4 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 gevulde vijg : 72 C, 14.2 g KH, 1 g E, 4.2 g Vet en 4.2 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *