INGREDIËNTEN
- 240 g Kikkererwten uit glazen pot, goed uitgelekt
- 125 ml Kokosmelk Alpro
- 125 g bio Pindakaas
- 2 g Vanille-Extract
- 20 ml Agavestoop
- 50 g Erythritol
- 120 Kokosmeel
- 50 g Cacaonibs
- 150 g Vegan Chocolade ( Vivani 75 % ) au bain marie gesmolten
BEREIDING
De uitgelekte kikkererwten met de melk in een blender goed pureren, en aansluitend in een kom met de rest van de ingrediënten ( behalve de chocolade ) met je handen goed mengen en kneden.
Proef de deeg naar zijn smaak, als die nog niet zoet genoeg is, voeg er nog extra stroop erbij.De deeg naar wens vormen.
Jij kan in een lange, ronde, of vierkante silicon vorm vullen. Naar dat jij de chocolade
au bain-marie gesmolten hebt, giet deze over de deeg en zet de deeg in de koelkast, en laat goed afkoelen.
Nu kan jij de deeg naar wens in repen snijden, of groot, of klein.... eet smakelijk :-)
Voedingswaarde voor de hele recept = 36 stuks: 2952 C, 23.2 g KH, 88.2 g E, 189.4 g Vet en 41 g Vezel
Voedingswaarde voor 1 bar: 82 C, 6.6 g KH, 2.5 g E, 5.3 g Vet en 1.1 g Vezels
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *