MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Raw Cookie-Dough-Bars

Gebak Zoet & Hartig
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

img-1561-e1495638702599.jpgimg-1562-e1495638723911.jpgimg-1563-e1495638744747.jpg

INGREDIËNTEN

  • 240 g Kikkererwten uit glazen pot, goed uitgelekt
  • 125 ml Kokosmelk Alpro
  • 125 g bio Pindakaas
  • 2 g Vanille-Extract
  • 20 ml Agavestoop
  • 50 g Erythritol
  • 120 Kokosmeel
  • 50 g Cacaonibs
  • 150 g Vegan Chocolade ( Vivani 75 % ) au bain marie gesmolten

BEREIDING

De uitgelekte kikkererwten met de melk in een blender goed pureren, en aansluitend in een kom met de rest van de ingrediënten ( behalve de chocolade ) met je handen goed mengen en kneden. Proef de deeg naar zijn smaak, als die nog niet zoet genoeg is, voeg er nog extra stroop erbij.De deeg naar wens vormen. Jij kan in een lange, ronde, of vierkante silicon vorm vullen. Naar dat jij de chocolade au bain-marie gesmolten hebt, giet deze over de deeg en zet de deeg in de koelkast, en laat goed afkoelen. Nu kan jij de deeg naar wens in repen snijden, of groot, of klein.... eet smakelijk :-) Voedingswaarde voor de hele recept = 36 stuks: 2952 C, 23.2 g KH, 88.2 g E, 189.4 g Vet en 41 g Vezel Voedingswaarde voor 1 bar: 82 C, 6.6 g KH, 2.5 g E, 5.3 g Vet en 1.1 g Vezels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten