INGREDIËNTEN
15 porties :
- 1 hele biologische Komkommer ( ca. 400 g )
- 50 g zwarte Olijf Tapenade ( gekocht of zelfgemaakt )
- Zout & Peper naar Smaak
- 15 g Sesamzaa
BEREIDING
Ik maak meestaal mijn olijftapenade zelf. Op
DEZE LINK find je mijn persoonlijke recept voor een zelfgemaakte tapenade. Maar er is ook niks mis mee, als het snel moet gaan, jij de tapenade kant en klaar koopt.
Was de komkommer goed af, verwijder de einden. Snij de komkommer in mooie egale schuine schijfjes / plakken. Voeg de tapenade nog iets zout en peper naar smaak, als het nodig is.
Doe op elke komkommer plak een theelepel tapenade en strooi er iets sesamzaad erover heen. Doe dat met alle komkommer plakken en leg de plakken mooi op een plaat en server als een borrel hapje, of als een bijlaagje.....
EET SMAKELIJK!!!
Voedingswaarde ( met 50 g zelfgemaakte olijftapende ) : 197 C, 19.7 g KH, 6.9 g E, 12.3 g Vet en 4.4 g Vezel
Voedingswaarde voor een plakje ( met zelfgemaakte olijftapende ) : 13 C, 1.3 g KH, 0.5 g E, 0.8 g Vet en 0.5 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *