INGREDIËNTEN
- 150 g Champignongs
- 1 rode Paprika ( 150 g )
- 1 Courgette ( 300 g )
- 30 g Tahini
- Sap van een halve Citroen
- Zout & Peper
- 2 g Italiaanse Kruiden
- (naar pittige smaak 1 g rode peper)
BEREIDING
Verwarm de bakoven op 200 graden op grill-stand. Was de groente schoon. Snij de courgette in grove blokjes. Maak de paprika schoon en snij deze ook in grote stukken. Doe de groente op een bak rooster en grill deze in 20 - 25 minuten gaar. Als ze klaar zijn, haal deze eruit en laat goed afkoelen. Doe de gegrilde groente met de rest van de ingrediënten in een blender
en mix goed, tot een egal glad mengsel is ontstaan.
Doe de mengel in een glazen pot met deksel en bewaar in de koelkast. Deze spread is 1 week houdbaar.
Voedingswaarde voor de hele pot: 332 C, 31.3 KH, 16.2 E, 18.5 g Vet en 7.9 Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *