Selfmade Pindasaus

INGREDIËNTEN

  • 2 TL Sesamzaad ( 12 g )
  • 30 g Peanutbutter-Poeder (Pindameel )
  • 60 g Water
  • 3 g Gemberpoeder
  • 1 g Cayenne Peper ( of meer naar smaak )
  • 30 ml Dadel Stroop
  • Zout & Peper naar smaak
  • eventueel schuitje Kokosmelk ( Alpro ) , om iets smeuïger te maken ( naar behoefte )

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een mixer behalve de kokosmelk. Laat alles goed met elkaar mixen tot een  gladde sausje. Als je hem nog te dik vind, voeg er nog iets kokosmelk erbij en laat nog een keer in de mixer tot de gewenste resultaat is bereikt.

Voedingswaarde voor de hele saus: 291 C, 31 g KH, 18.9 g E, 10.3 g Vet en 5.6 g Vezel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *