INGREDIËNTEN
voor 2 porties:
- 500 g Groene Asperges
- 50 ml Olijfolie
- 50 g in ringen fijn gesneden Bosuitjes
- 2 Tenen verse Knoflook ( 8 g )
- 1 EL Kruiden naar smaak hier: Italiaanse Kruiden ( Gember, Italiaanse Kruiden, Chili Peper, Komijn, ...)
- Zout & Peper
BEREIDING
Snij de eind-stukken ca. 1 cm van de asperges af en leg deze op een met bakpapier bekleed bakblik. Snij de bosuitjes in fijne ringen, pers de knoflook en maak nu van alle ingrediënten een dressing naar smaak. Besmeer de asperges met de dressing. Zet de grill-modus van jouw bakoven op 200 graden aan en laat de asperges ca. 10 - 15 minuten grillen. Let op, dat deze niet verbranden, elke bakoven werkt anders !!!
De gegrilde asperges kan jij zo met iets sla erbij en
zelfgemaakte tzatziki eten, of als bijgerecht met rijst opdienen. Wees creatief ;-)
Voedingswaarde: 536 C, 28.7 g KH, 6.6 g E, 45.8 g Vet en 9 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *