MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Bloemkool-Rijst-Salade

Salades
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image
img-1537.jpgimg-1536.jpg

INGREDIËNTEN

2  Porties
  • 220 g Bloemkool
  • 40 g fijngesneden Rode ui
  • 125 g in blokjes gesneden Tomaten
  • 1 Lenteui ( 20 g )
  • 2 EL ( 15 ml )  Olijfolie
  • 1 g Komijnzaad
  • 1g zwarte Peper
  • 1 - 2  Tenen ( 8 g ) Knoflook
  • 40 g Tomatenpuree
  • 5 g verse Peterselie
  • 1 g Zout
BEREIDING Maak de bloemkool schoon en snij in kleine roosjes. Verwerk de roosjes met hulp van een blender in rijst-grote korreltjes, net boven op de foto aangegeven. Snij de ui in heel fijne kleine blokjes, de tomaat in kleine blokjes, de lente ui in fijne ringetjes, en hak de peterselie fijn. Doe nu alles in een grote kom, voeg de olijfolie, komijnzaad, peper, geperst knoflook, tomatenpuree, zout toe en meng alles goed door elkaar. Proef, of jij nog iets aan kruiden of zout moet toevoegen. Dien het in mooie schaaltjes of kommetjes op. Smakelijk eten :-) Voedingswaarde voor de hele sla : 244 C, 26g KH, 7.2 g E, 14.8 g Vet, 8.8 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten