INGREDIËNTEN
2 Porties
- 220 g Bloemkool
- 40 g fijngesneden Rode ui
- 125 g in blokjes gesneden Tomaten
- 1 Lenteui ( 20 g )
- 2 EL ( 15 ml ) Olijfolie
- 1 g Komijnzaad
- 1g zwarte Peper
- 1 - 2 Tenen ( 8 g ) Knoflook
- 40 g Tomatenpuree
- 5 g verse Peterselie
- 1 g Zout
BEREIDING
Maak de bloemkool schoon en snij in kleine roosjes. Verwerk de roosjes met hulp van een blender in rijst-grote korreltjes, net boven op de foto aangegeven. Snij de ui in heel fijne kleine blokjes, de tomaat in kleine blokjes, de lente ui in fijne ringetjes, en hak de peterselie fijn. Doe nu alles in een grote kom, voeg de olijfolie, komijnzaad, peper, geperst knoflook, tomatenpuree, zout toe en meng alles goed door elkaar. Proef, of jij nog iets aan kruiden of zout moet toevoegen. Dien het in mooie schaaltjes of kommetjes op. Smakelijk eten :-)
Voedingswaarde voor de hele sla : 244 C, 26g KH, 7.2 g E, 14.8 g Vet, 8.8 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *