Ik ben al een tijd mega fan van Vegan Bakprotein. Sinds ik dit meel hebt ontdekt, blijf ik maar bakken. Ook heb ik er geen spijt van, omdat dit meel op 100 g hele 75 g Eiwitten/Proteine inhoud 🙂 🙂 Dus is elk cake heerlijk guilty-free 🙂 🙂 🙂 als je natuurlijk niet met de suiker en de extras overdrijf 😉 Het zal je niet verbazen, dat er de komende tijd een bak recept naar de ander verschijnt op mijn site 😉
Vegan Bakprotein is een product van Duitse afkomst. De ontwikkelaars Sarah en Chris van Unser Plänzchen hebben dit produkt zelf ontworpen en zijn eigenaren van dit product. via deze link hier kom jij meteen op hun onlineshop
Je kan rechtstreeks via hun onlineshop bestellen en enkele dagen later is dat Vegan Bakprotein bij jouw in de keuken. Ik zeg aarzel niet, probeer het gewoon uit 😉 🙂 ook kan jij dat vegan backprotein zowel voor cakes maar ook voor hartig gebak gebruiken. Natuurlijk kan jij ook op hun website heel veel ideeën en inspiraties halen.
Hier de fotos van de ingrediënten :
Er zijn maar 3 ingrediënten gebruikt worden. Reisproteinkoncentraat , Erwtenproteinisolaat en Vlozaad ook Psylliumvezel genoemd. Het is 100 % Vegan, vrij van Soja, 100 % gluten vrij, 100 % vrij van Aspartaam en lokaal in Duitsland produceert.
VEEL PLEZIER MET HET TESTEN EN BAKKEN 🙂 🙂 🙂