Recepten voor Feestdagen

Het is weer bijna Kerst en wij willen met z’n allen een bijzonder feestmaal op tafel presenteren. In heel veel websites zie ik wel, dat alvast menu’s van ontbijt tot dessert als geplant zijn, wat in principe ook in orde is.  Ik heb wel wat kerst recepten al gemaakt en op mijn site gedeeld onder de rubriek kerstspecial zonder speciale indeling naar ontbijt, Lunch, ect.  Hoezo heb ik het niet in ontbijt, lunch, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert ingedeeld ? ? ? Omdat ik iedereen zelf de keuze wil laten, wat hij met ontbijt wil eten….. wat voor mij ontbijt is, kan voor de ander misschien een lunch zijn, of wat voor mij een bijgerecht is, kan voor een ander weer misschien een hoofdgerecht of een lunch zijn. Dus, ik laat jullie de keuze, om jullie Kerst eten naar jullie eigen wensen en keuzes in te plannen.

Ik wens iedereen fijne Kerstdagen en zeg alvast Eet Smaaklijk !!!

P.S.: Maar als jullie te lekker eten en jullie met de weegschaal ruzie krijgen, voel ik mij niet schuldig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *