Pompoenpitten-Spread

INGREDIËNTEN

1 glazen pot ( ca. 250 g ) :

  • 150 g Pompoenpitten
  • 30 ml Citroensap
  • 30 ml Olijfolie
  • 15 g verse Basilicum
  • 1 – 2 Tenen Knoflook naar Smaak
  • 10 g Edelgistvlokken
  • 150 ml Water
  • Zout & Peper naar Smaak

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een blender en laat 1 – 2 minuten of iets langer met elkaar mixen tot een glad mengsel. Doe de smeersel in een glazen pot met deksel en bewaar in de koolkast. Heerlijk voor op brood of crackers of op rijst- en mailwafels, maar verdunt met water of olijfolie is deze een heerlijke pesto saus voor op de pasta 😉

Voedingswaarde voor 250 g: 1117 C, 28.1 g KH, 42,5 g E, 97 g Vet en 2.8 g Vezel

Voedingswaarde voor 1 EL = 25 g: 118 C, 2.8 g KH, 4.3 g E, 9.7 g Vet en 0.3 g Vezel

 

7 thoughts on “Pompoenpitten-Spread

  1. Ꮤith havin ѕօ much content and articles do you ever run into any issues of plagorism
    or copyrigһt іnfringement? My blog has a lot of completely unique content I’ve either authored mysеlf or
    outsourced but it seems а lot of it is popping it up all over the web without my
    agreement. Do you know any techniques tο help stop сontent fгom beіng stolen? I’d definitely apprеciate it.

    1. Hello ??? Design

      I Never copy texts or contents or articles. If i write something over a product or over something else, i google it, and then i try to write something in my own words. If i copy, then i give also the resource, where i reed it, and i give also the link to this page !!! I change sensens, I change the content, it could be, that the sense seems de same, but i never write a text word by word of another website, i steele not anyones text. And i am sorry, i am not so goed in technical stuff. I can not help you. Sorry

      Nora

Schreibe einen Kommentar