Pastinaak uit oven

INGREDIËNTEN

1 porties:

  • 3 Pastinaken ( 330 g )
  • 1 Ui in Ringen gesneden
  • 2 g Knoflook Poeder
  • 2 g Kurkuma
  • 2 g Kaoriander
  • Cayenne Peper naar smaak
  • 10 g Kokosolie
  • 1/2 Blokje Groente bouillon
  • 150 ml Water
  • 7 g Edelgist Vlokken 

BEREIDING

Verwarm de bakoven op 180 graden. Schil de pastinaken en snij in plakjes, kruid de pastinaak plakken met de kruiden en doe het in een groot ovenschaal.

Snij de ui in ringen en laat het in een pan in de kokosolie fruiten. Doe de water in de pan en voeg de groente bouillon erbij en laat even kort opkoken. Giet nu de ui-bouillion over de pastinaak. Doe nog Edelgist Vlokken erover. Doe nu de ovenschaal eerst met alufolie bedekt voor 20 minuten in de bakoven. Verwijder naar 20 minuten de alufolie en laat voor verdere 20 minuten gratineren. En klaar is de pastinaak, geniet maar lekker 🙂

Voedingswaarde: 420 C, 65.7 g KH, 7.4 g E, 10.6 g Vet en 18.9 g Vezel

Schreibe einen Kommentar