Katoen & Koffie – More Vegan Treats in Brielle

Wow, wat wordt ik er blij, om te zien, dat meer en meer aandacht is, voor ons Veganisten en Vegetariër 🙂 🙂 🙂 Want in ons mooie stadje Brielle is een concept store met een koffie en cake corner, waar ze Sue gebak ( vegan + glutenvrij ) en plantaardige cappuccino/latte aanbieden. Dit mooie concept store heet Katoen & Koffie 🙂 

Ik kreeg begin van het jaar een cadeau bon voor mijn verjaardag van mijn vriendin voor dit mooie super gezellige winkeltje. Ik ging toen erin, maar omdat die toen nog net open was, was die zo enorm druk, dat ik meteen weer weg liep 🙁 , helaas niet wetende, dat later dit een van mijn favoriete winkeltje ging worden.

Naar een paar dagen ging ik met mijn man Mr. Big Love gewoon door de weeks erheen, in de hoop, dat het rustiger was 🙂 en inderdaad 🙂 het was niemand in de winkel. Wij leerden de eigenaresse Ellen persoonlijk kennen, die ons met haar winkel en het concept bekend maakte. Wat een lief en aardig mens was zij toch. Ken jij dat gevoel, de eerste indruk???? Nou dat !!!! Ik vond haar zo aardig en voelde mij meteen er welkom.

Katoen & Koffie is een concept store. Kier kan jij terecht voor dameskleding, damesschoenen, accessoires, sieraden, kaarsen, planten, cadeautjes, plaids, kussens, ……. en het allerleukste natuurlijk ook voor een heerlijk kopje koffie of thee met SUE gebak. Ook is de bediening heel erg aardig en altijd klaar voor hulp. Hier een paar indrukken, hoe knus dit winkeltje is:

Tegenwoordig gaan mijn man en ik regelmatig, bijna elke zaterdag er gezellig heen. Tijdens mijn neuzen naar nieuwe dingetjes, neemt hij alvast een kopje espresso met een heerlijk Sue gebak. Of ik vind iets leuks, om meteen mee te nemen, of ik neem een heerlijk soja cappuccino met een Sue gebak en geniet iets quality time met mijn man.

 

Ook zijn de drankjes en gebakjes TO-GO 😉 wat ik ook vaak doe. Als iemand spontaan langs wil komen, en ik heb geen lekkernij thuis, haal ik het even vers bij mijn favoriete winkeltje Katoen & Koffie 🙂 

Wil je ook een keer langs, dan kan jij deze mooie winkeltje hier vinden: Turfkade 18, in Brielle

Ik zeg doen 😉 !!!

Schreibe einen Kommentar