Cashew-Yoghurt

INGREDIËNTEN

2 porties:

  • 100 g  ruwe Cashew Noten ( over nacht ingeweekt in water
  • 100 ml Unsweeted Sojamelk
  • 15 g  Agavesiroop ( niet meer, want de smaak moet neutraal blijven voor verder gebruik )
  • 15 ml Citroensap
  • snuifje Zout

Fruit naar smaak

BEREIDING

Giet de inweek water van de Cashew Noten af en was deze goed af. Laat goed uitlekken. Voeg alle ingrediënten ( zonder Fruit !!! ) in een blender en laat goed mixen tot een smeuïge mengsel. Giet in een glazen pot, doe de deksel erop en bewaar in de koelkast. Deze yoghurt is in de koelkast paar dagen goed houdbaar. Nu kan je de voor de volgende ochtend jouw eigen yoghurt naar smaak maken met fruit en granola bijvoorbeeld en in de koelkast bewaren 🙂

Voedingswaarde voor de hele yoghurt ( zonder toevoegingen ) : 703 C, 33.8 g KH, 25 g E, 52 g Vet en 4.4 g Vezel


Kommentare

Schreibe einen Kommentar