INGREDIËNTEN
- 400 g Zwarte Olijven ingelegd in Olijfolie ( zonder steentjes)
- 2 Tenen versgeperst Knoflook ( 8 g )
- 20 g Kappertjes
- 2 g gedroogde Thijm
- Schuitje Citroensap
- 20 g Mosterd
- ( Zout hoef niet, want de olijven zijn meestaal zout in zich, proef eerst de tapenade, of nog zout erin moet )
- Rode Paprikapoeder naar smaak
BEREIDING
Doe alle ingrediënten in een blender
en mix goed met elkaar, tot een egal glad mengsel is ontstaan.
Doe de mengel in een glazen pot met deksel en bewaar in de koelkast.Deze spread is 1 week houdbaar.
Voedingswaarde voor de hele pot ( 450 g ): 456 C, 30.8 KH, 14 E, 39.3 g Vet en 5.4 Vezels
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *