Raw Courgette Cannelloni

INGREDIร‹NTEN

4 – 6 porties:

  • 1 Geel + 1 Groene Courgette of maar 1 Groene, als jij geen gele Courgette kan kopen
  • 420 ml Water
  • 50 g Rode Biet Kiemen of andere Kiemen ( dit ziet zo kleurrijk uit ๐Ÿ˜‰ )
  • 2 EL Selfmade Spinazie Spread of een ander naar Smaak
  • Zout & Peper naar Smaak

BEREIDING

Was de courgette/n af en snij met hulp van een kaasschaaf de lengte naar flinter dunne plakken.

Leeg op een plank eerst vershoudfolie en dan de dunne plakken overlappend naast elkaar, afwillend in de kleur. Deze stap valt weg, als jij maar een courgette neemt.

Besmeer nu de plakken met de spread.

Bestrooi aardig met Zout & Peper naar smaak. Leg de rode biet kiemen op de onderste gedeelteย 

en rol het met de hulp van de folie net als een wrap in.

Nu herhaal je deze stappen, om nog een courgette wrap te maken. Doe de „Wraps“ afgedekt met vershoudfolie in de koelkast en laat tot het serveren opstijven en koud staan. Haal nu de „wraps“ uit de koelkast en snij of door tweeรซn of door drieรซn, afhankelijk hoeveel porties jij ervan wilt maken.

Er blijft natuurlijk iets van de courgette over, hiermee kan jij altijd nog bijvoorbeeld een courgette soepย van maken of de volgende dag een ontbijt uit mijn slimmen „rest“ recepten ๐Ÿ˜‰ย 

Ik heb voor deze twee „wraps“ ongeveer 300 g Courgette gebruikt.

Voedingswaarde voor 2ย cannelloni compleet: 181 C, 10.2 g KH, 9.5 g E, 53 g Vet en 5.8 g Vezel

 

Schreibe einen Kommentar