MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Pittige "Sour Creme"

Dips & Spreads
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

voor 2 - 3 porties:
  • 100 g Raw Cashew Noten ( minimum 6 uur in water geweekt )
  • 15 ml Citroensap
  • 10 ml Appel-Cider-Azijn
  • 10 g Kokosolie
  • Zout & Peper naar Smaak
  • 100 ml Water
  • 1 g Cayenne Peper ( of naar Smaak )
  • ( eventueel droge of verse Kruiden naar Smaak )

BEREIDING

Week de Cashew Noten in water, giet de week water en was de Cashew Noten af en laat goed uitlekken. Doe alle ingrediënten met de Cashew Noten in een blender en mix goed, tot een mooie egale saus is ontstaan. Deze kan jij als dip genieten of met Oven-Baked-Bataat serveren. Lekker smullen ;-) Voedingswaarde zonder kruiden: 692 C, 27.6 g KH, 19.2 g E, 56.2 g Vet en 3.4 g Vezel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten