1 klein glazen pot = ca. 20 porties ( als jij niet meteen de hele glas uitlepelt ;-) )
Zwarte bonen goed afwassen en goed later uitlekken. Hiernaar alle ingrediënten, behalve water, in een blender met elkaar goed mixen, zo dat niks meer van de bonen te zien is. Naar believen water toe voegen. Als jij meer van vaste Nutella houdt, dan minder water gebruiken, en anders om. In een glazen pot vullen en in de koelkast bewaren. Deze is 8-10 dagen houdbaar in de koelkast. Smullen maar :-) Ik kan deze in een keer zo uit lepelen :-) :-)
Voedingswaarde voor een hele pot ( ca. 300 g ) : 869 C, 72.6 g KH, 24.2 g E, 49.5 g Vet en 32 g
Vezel Voedingswaarde voor ca. 10 g : 29 C, 2.4 g KH, 0.8 g E, 1.2 g Vet en 1.1 g Vezel Tip: Deze nutella smaakt nauwelijks zoet, omdat dit de standart recept is, dus doe meer honing of agavestroop of ander zoetstof erin, ook kan jij tijdens het mixen noten naar smaak toevoegen, of kokosraspen, dus ook hier kan jij eindeloos naar jouw eigen behoefde en smaken variëren :-) ;-) Ik pimp mein nutella altijd achteraf, want zo kan ik deze iedere keer weer opnieuw verschillend naar mijn smaak behoefte opmaken :-) :-) I love it !!!
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *