INGREDIËNTEN
2 - 4 porties: (afhankelijk van de grote van de kommen)
- 1 grote Komkommer ( zaden verwijdert ) 380 g
- 1 kleine Ui ( 40 g )
- 1 Teen Knoflook ( 4 g )
- 10 g Platte Peterselie
- 12 ml verse Citroensap
- 10 ml Appelazijn
- 25 ml Olijfolie
- 100 ml Soja Yoghurt ( zero sugar )
- Zout & Peper naar Smaak
- 3 verse Munt Blaadjes ( ca. 1 g )
- 100 ml Water
- verse Bieslook voor de decoratie ( 5 g )
BEREIDING
Doe alle ingrediënten in een krachtige blender en laat alles goed met elkaar mixen tot een egaal glad mengsel. Laat alles goed met elkaar emulgeren. Giet de komkommer gazpacho naar believen in kommetjes en maak af met de klein gehakte bieslook. Eet smakelijk :-)
Voedingswaarde: 292 C, 20 g KH, 3.5 g E, 23.3 g Vet en 2.7 g Vezel
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *