Kokos-Yoghurt-Ijs met Druiven

INGREDIËNTEN

6 porties:

  • 200 g Soja Yoghurt ( of Kokos Yoghurt )
  • 50 g Kokosrasp
  • 180 g Pitloze Witte Druiven, ondanks ik de kleur groen beter vind 🙂  ( of ander Fruit naar Smaak )
  • ( Zoetmiddel naar Smaak )

BEREIDING

Verwijder de druiven van de tros en de stengeltjes en laat in een blender pureren.

Vermeng in een kom de yoghurt met de kokosrasp.

Voeg de druiven puree erbij en vermeng alles goed met elkaar.

Doe de mengsel in ijs-vormpjes

en laat de vormpjes over nacht in de vriezer. Haal de vormpjes uit de vriezer en laat even 10 minuten rusten en haal de ijs eruit en geniet 🙂 maar als het niet snel genoeg gaat, hou de vormpjes voor 1 minuut onder lopend water 🙂 Lekker smullen 😉

Tip: jij kan alle fruit soorten naar believen nemen 🙂

Voedingswaarde voor 1 portie: 92 C, 5.9 g KH, 3.1 g E, 9.4 g Vet en 0.9 g Vezel

Schreibe einen Kommentar