Japanse Komkommer Salade

Ingrediënten

1 portie:

  • 1/2 Komkommer ( zonder pitten ca. 150 g )                                         
  • 1/2 Ui ( 45 g )
  • 7 g verse Koriander
  • 5 g verse Munt
  • 1/2 Avocado ( 50 g )
  • 6 g Sesamzaad

voor de dressing:

BEREIDING

Vermeng eerst voor de dressing alle ingrediënten goed met elkaar. Sla het goed op, zo dat er geen klontjes ontstaan.

Was de komkommer en snij de lengte door en haal de pitjes met hulp van een eet lepel eruit. Snij de komkommer in fijne strepen. Schil de ui en snij in halve ringen. Hak de verse munt en koriander klein. Snij de avocado in kleine blokjes. Vermeng nu alle ingrediënten met elkaar en giet de dressing er over heen. Roer alles nog een keer goed door en dien op. Eet Smakelijk 🙂

Voedingswaarde: 314 C, 25 g KH, 13.4 g E, 24.1 g Vet en 8.7 g Vezel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *