MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER
MIJN EIGEN BOEK IS NU TE KOOP! LEES MEER

Basilicum Pesto

Dips & Spreads
Gepubliceerd op door Nora Ergüven
Scroll naar recept
main-image

INGREDIËNTEN

 
  • 60 g verse Basilicum Blaadjes
  • 50 g Pijnboompitten
  • 30 ml Olijfolie
  • 10 g Edelgist Vlokken
  • 2 g Knoflookpoeder
  • Zout naar Smaak

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een krachtige blender en laat alles met elkaar tot een pesto mixen. Nu is een heerlijk pesto klaar voor een heerlijk pasta gerecht, of gewoon op brood of selfmade crackers.... EET SMAKKELIJK !!! Voedingswaarde voor de hele pesto ( ca. 150 g ) : 642 C, 13.6 g KH, 16.5 g E, 57.7 g Vet en 6.3 g Vezels Voedingswaarde voor ca. 10 g : 43 C, 0.9 g KH, 1.1 g E, 3.8 g Vet en 0.4 g Vezels  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je naam *
Je e-mailadres *
Je bericht hier *

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Over de auteur

Hallo! Ik ben
Nora Ergüven

Ik leef sinds 2015 veganistisch en ben sinds 2022 afgestudeerd als voedingscoach in de voedingsleer (met de specialisatie in veganistische voeding). Ik deel graag mijn recepten over gezond vegan eten.

Meer recepten