Banaan-Choco-Mousse

INGREDIËNTEN

2 porties:

  • 1 Banaan ( 130 g zonder Schil )
  • 1 Avocado ( 135 g zonder Schil en zonder Pit )
  • 15 ml Dadelstroop
  • 25 g Carob Poeder of Raw Cacao Powder
  • snuifje Vanille extract

BEREIDING

Doe alle ingrediënten in een blender of keukenmachine en laat alles tot een smeuïge mousse mixen. Dien de mousse in schatjes en maak op met fruit naar smaak en iets kokosrasp bijvoorbeeld, of met gehakte walnoten, of met Cacao Nibs….. Laat je fantasie en jouw eigen smaken de ruimte, om te experimenteren 😉

Voedingswaarde: 481 C, 50.7 g KH, 5.4 g E, 27.5 g Vet en 15.8 g Vezel

Voedingswaarde voor 1 portie: 241 C, 25.4 g KH, 2.7 g E, 13.8 g Vet en 7.9 g Vezel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *